4 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barış yapıyorduk.Kız ailemle içli dışlıydı,aileden birisi gibiydi.Sürekli ilk yıllarımızda yaşadığımız olayları açıp kavga ediyorduk.Sürekli geçmişi vuruyordu.Doğru geçirdiğimiz 1 gün bile yoktu.Daha sonra biz ayrıldık ve benden bir dönüş bekledi,akışına bıraktım ama başkası ile snap atıp başkasına göndermeli repostlar atıyor.
Çocuğu buldum,kızdan ve benden 5 yaş büyük birisi.Tek olduğumu söyledim ve benim yanıma 6 kişi geldiler.Konuştuk insan gibi derdimi anlattım.Konuşma etme dedim ve empati kurmasını söyledim.Boksör olduğunu bana belli etmeye çalıştı ama ben zaten biliyordum milli boksör olduğunu.Ben 1.86 yım boynumu kaldırıp bakıyorum çocuğa.Orada konuştuk ve anlattıklarımı kıza sorması gerektiğini çünkü beni tanımadığını söyledi.Sorabilirsin ama sana doğruları anlatmayacak dedim.Dağıldık eve geçtim ve 2 saat sonra kıza bir randevu saati ve yeri verdim.Kız çocuğa ss atmış.Çocuk beni arayıp Hasta mısın? Dayak mı arıyorsun? dedi.Hem hastayım,hem dayak arıyorum ne olacak diyerek cevap verdim.Yarın seni arıyacağım dedi ama aramadı.
Biraz araştırma yaptık,babası polislik gibi bir şey yapıyor ve aynı zamanda çocuğunun boks antrenörü.
Düşünmekten uyuyamaz hale geldim,çocuk lisansının yanmasından korkuyor.2 hafta sonra maçları başlayacakmış.Sözlü olarak kışkırtıp 1 yumruk olsun yemeyi göze alıp lisansını yakmak en mantıklısı gibi duruyor.
Çocuğun gözünü korkutamıyoruz,kız her şeyi inattan yapıyor gibi ama yinede sanki çok bağlanmış gibi davranıyor.
Çocuğa neler yapabilirim? Ne yapmalıyım? Unut o kızı başka kız mı yok vs. lütfen demeyin çünkü yapamıyorum,yapmak da istemiyorum.
Konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.