Merhaba, başınıza gelen durum için çok üzüldüm aynı duyguyu şuanda bende yaşıyorum maalesef. Konu açmak yerine buradan sormak istiyorum.
Yaklaşık 14 gün önce bir şahıstan site için script satın aldım ve scripti satın almadan kendisi ile önce scripti alacağım daha sonra kendisi istediğim düzenlemeleri yaptıktan sonra kalan parasını atacağım şeklinde anlaştık.
Anlaştığımız gibi kendisinden scripti satın aldım ve gerekli düzenlemeleri ne kadar sürede yapabileceğini sordum. Kendisi 1 hafta içinde biter diyerek beni bekletmeye başladı. Kendisine 1 hafta sonra ne durumda olduğumuzu sordum ve yoğunluk olduğunu belirterek bana geç dönüş yapmaya başladı. Üzerinden 1 hafta daha geçtiğinde işkillenmeye başladım ve ufak bir araştırma yaptım. Yaptığım araştırma sonucunda bana sattığı scriptin leak bir script olduğunu gördüm. Kendisine bu durumdan bahsettiğimde bana öyle bir şey olmadığını o sitelerden dosya indirmek için 8.000 TL gibi ücretler ödemem gerektiğini falan söyledi. Daha sonra başta anlaştığımız gibi, scripti aldıktan sonra istediğim düzenlemeleri yapmak için para almadığını bu yüzden başlamadığını falan söyledi. Kendisinden bu durumda iade talep ettim ve tabii ki böyle bir şey yapmadı onun yerine dolandırıcıymış muamelesi yaptığımı ve sizinle çalışmak istemiyorum diyerek beni şutladı. Gerekli yerlere başvuracağımı söylediğimde avukatlarımla muhattap olursun diyerekte konuşmayı sonlandırdık. İban ödemesinde vb hepsine açıklamalar mevcut bionluk ve whatsapp mesajlarım da mevcut her şey kanıtlı isteyen olursa veya bu konulardan anlayan birileri beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. (5.000 TL çarptı beni bu arada yaklaşık 1.5 ayda kazanmıştım o parayı)