Merhaba,

Size League of Legends için bir Elo Boost sitesi açmayı planladığımı söylemek istiyorum. Belki de bu konuda pek bir bilginiz yok, bu yüzden size nasıl bir site istediğimi anlatmak istiyorum.

Öncelikle, League of Legends (LoL) bir çevrimiçi çok oyunculu bir MOBA oyunudur. Oyuncular, rekabetçi bir sıralama sistemi içinde yer alırlar ve sıralama puanlarına "Elo" denir. Elo Boost ise bir oyuncunun hesabının sıralamasını yükseltmek için başka bir oyuncunun profesyonel hizmetlerini kullanmasıdır.

Şimdi, ihtiyacımız olan sitenin temel özelliklerine geçelim:

Hesap Yönetimi: Kullanıcıların hesaplarını oluşturabilecekleri ve yönetebilecekleri bir sistem.
Sipariş Verme: Oyuncuların Elo Boost hizmeti siparişi verebilecekleri bir arayüz.
Ödeme İşlemleri: Güvenli ödeme işlemlerini sağlamak için entegre bir ödeme sistemi.
Müşteri Desteği: Oyuncuların herhangi bir soruları veya sorunları için müşteri desteğine erişebilecekleri bir sistem.
Güvenlik: Hesap bilgilerinin güvenliği ve oyuncuların güvenli bir şekilde hizmet alabilecekleri bir ortam sağlamak için gerekli güvenlik önlemleri.
Arayüz ve tasarım konusunda, sade ve kullanıcı dostu bir site istiyorum. Kullanıcıların kolayca gezinebilecekleri ve sipariş verebilecekleri bir tasarım olmalı.

Ayrıca, aşağıdaki örnek siteleri inceleyebilir ve bu sitelerdeki beğendiğin özellikleri ve tasarımları da göz önünde bulundurabilirsin:
eloboostturkiye.com
taping.gg
bettergamer.com
Özetlemek gerekirse, bir League of Legends Elo Boost sitesi istiyorum. Yukarıda belirttiğim özellikleri ve tasarımı içeren bir site olmasını bekliyorum. Herhangi bir sorunuz varsa veya ek açıklamalara ihtiyacınız varsa, lütfen bana bildirin.

Teşekkürler,