ilgice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük bir şirket ise yani, üretim hattı çalışıyor depo doldu taştı saatte yüz bin lira kaybediyoruz nerde bizim e-ticaret sitemiz diyorsa o zaman kendisine webmasteri de beraber tutması daha sağlıklı olur yoksa woocommerce opencart denemesi daha iyi olur kimse kolay kolay yazılımını göstermez artık demolara giriş bile olmuyor bazı siteler sadece resim koymuşlar sebebi wreze düşmesin diye.

E-ticaret sitelerinin yüzlerce ek parçası olabiliyor kargodan ödeme sistemine ürünlerin stok kodundan özel ürün kodlarına kadar yani ihtiyaca göre ayarlanmaz ise karmaşık gelir çoğu o yüzden detay ve bütçe demek istedim.
Anladım sanırım onun ki o kadar büyük bir proje olduğunu zannetmiyorum gene sorarım Bence ona wp de yeter ama biraz gözü yükseklerde olmuşken iyisi olsun diyor o sebeple bilindik bir kaç şirkette web site + mobil app fiyatı almış r10 da daha uygun olan vardır olabiliyorsa onlardan alalım bakar mısın diye rica etti o yüzden gelen bilgileri fiyatları ona whatsappdan gönderiyorum maksat her hem buradaki bir kişinin işi görülsün hem onun işi görülsün.