Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece televizyonda değil ki, sokağa çıktığında toplu taşıma araçlarını kullandığınızda, açıkçası her alanda tartışma hali var. Toplum olarak rehabilitasyona ihtiyacımız var.
Hemfikirim bu konuda. Kimsenin kimseye tahammülü yok. Geçtiğimiz gün şahin marka araç yanında kız arkadaşı vardı elemanın, 20 ile gidiyordu arkadaki araçlarda basıp geliyorlar ben de biraz daha hızlı geçmesi için geçinde geçeyim dedim. Ardından radar var radar dedi. Ben de aaa tamam o zaman diye eyvallah şekli yaptım. Kapıyı açmış öyle konuşmayacak adam olacan falan dedi. 50 yıldır oturduğumuz mahallede yaptı bunu, mahalleden dünya kadar eleman geldi patates edeceklerdi elemanı ama hepsinden rica ettim karışmayın diye, elemanda kusura bakma abi dedi ve gitti.

Şimdi şuna geleceğim. Ben yalnız olsaydım ve kendimi ifade etseydim yine kusura bakma abi deyip gider miydi? Zannetmiyorum. Üzülüyorum bu duruma. Ben çok şükür bileğime de yüreğime de güvenirim, fakat insanlar çok karaktersiz hemen yaralayıcı veya öldürücü şeyler çıkartıyorlar araçlarından. Durum kötü, çok kötü maalesef.