Geçenlerde konusunu isim vermeden açmıştım ama artık yetti. Sunucu almak yerine python destekli hosting alayım diyerek ucuza kaçtım ve bulduğum ilk firma cenuta'ydı tabii hizmeti aldıktan sonra aslında iyi bir fikir olmadığını anlamam çok sürmedi çünkü söylenen python sürüm desteği yoktu ve proje mecburi olarak başka bir siteye (Yıllardır Kullanıcısı olduğum GüzelHosting'e) aktarıldı daha sonra cenutada ki hizmete de çokta önemli değil diyerek farklı bir php siteyi (
www.threadsup.net) yapıp yükledim ve daha 1 hafta olmadan site 4-5 kere sunucu yüzünden kapanmaya başladı şu an kendi sitelerine de girilmiyor. Hakkımda kısmına yazdıkları ironik yazı ise çok güldürdü: " İzmir'de faaliyet gösteren Türkiye'nin en hızlı web hosting firması "
Diyeceğim o ki bildiğinizden şaşmayın arkadaşlar Reklam gibi gelebilir ama asla değil hatta bu bir teşekkür mesajıdır; Yıllardır kullandığım hosting firması olan
@guzel.net.tr; 'de Daha 1 kere bile böyle bir kesinti veya hata görmedim. Her firma aynı olmuyormuş bu da bir ders oldu sunucu açılsın direkt sitemin yedeğini alıp koşarak uzaklaşacağım size de küçük bir bilgilendirme bırakmış oldum iyi forumlar.