Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi biraz daha inceledim de kendi konularını yukarı çıkarmak için diğer profilden de mesajlar atmış.Hiç ama hiç etik değil.
3 gün banı şahsen çok yetersiz buldum @Engin; abi tabi yönetim olarak siz daha iyi bilirsiniz ama bence hem multi hem de bunu yapması bence çok daha fazla ban olması lazım şahsen ben olsam direk kafadan en az 6 ay atarım bir daha yaparsa da süresiz uzaklaştırırım.Milleti de salak yerine koymuş resmen adam.
Kişiye Ban cezası verilirken Multi üyelikten dolayı verilmiştir.
Multu üyelik ile kendi konularını UP yaptığı daha sonradan tespit edildi ve cezası güncellenecektir.

cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
multi kalıcı ban değil mi ? nasıl 3 gün yiyor ?
Multi üyeliklerde ana üyelik uyarı cezası alır, Multi olan üyelik süresiz uzaklaştırılır.
Chiesa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinin çocuk olduğunu düşünüyodum yazdıklarına görede hakikaten öyle.

Ek olarak @Engin; multi üyelik nasıl 3 gün ceza ile sonuçlanıyor hocam bir çok kişi multiden sınırsız ban yemiş.
Multi üyeliklerde ana üyelik uyarı cezası alır, Multi olan üyelik süresiz uzaklaştırılır.
mukayees adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben nikahlı eşime üyelik açıp forumu tanımasını istemiştim ip çakıştığı için multiden hanımın hesabı hâlâ banlı ama gusion denilen vatandaş multi + fake kadın profili + kendi konularını upluyor ve dahi yalnızca 3 gün uzaklaştırma alıyor. Sebebini merak ettim.
Sizin cezanız biraz farklı siz şikayet konusundan dolayı banlandıktan sonra eşinize ait profil ile devam etmeye çalışmışsınız bundan dolayı o da süresiz banlanmış şikayet konusu sonuçlanana kadar.
Şikayet konusunda dolayı ban cezanız kaldırılmış eşiniz de müracaat ettiği takdirde kendisinin de üyeliği aktif edilir.
Tabii bir üyelik banlandığında diğer üyelikle devam etmemek şartı ile.

PardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Multi üyeliklere artık süreli ban mı atılıyor acaba. @Engin;
MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden fazla üyeliğe sahip olunması ( Multi Üyelik )

MADDE 22-
(1) Üye; Kurumsal Rank Üyeliği ile birlikte Bireysel Üyelik sahibi olabilir. Bu üye Kurumsal üyeliğini ticari, Bireysel üyeliğini ise şahsi işleri için kullanabilir. Üye, bu iki ayrı üyelik hesabından biri ile diğer hesabın konularına yazamaz, diğer üyelik hesabına I-Trader puanı veremez. Bu üyelik hesaplarının herhangi biri forumdan uzaklaştırıldığında ya da uyarıldığında diğer üyelik hesabı da aynı muameleyi görür.

(2)Yukarıdaki fıkrada yazılı istisna dışında birden fazla üyeliğe sahip olunamaz. Aynı IP üzerinden birden fazla üyelik hesabı kullanılması halinde üye; sebebini forumda açılan ilgili konuya (Multi üyelik bildirim başlıklı konuya) açıkça belirtmek zorundadır.

(3) 2. fıkranın birinci cümlesinin ihlalinin varlığının tespiti halinde üyenin ikinci hesabı forumdan süresiz uzaklaştırılır.
Bu Kural çerçevesinde üyeye ceza verilmiştir

Multi üyelik açan kişilerin yapmış oldukları işlemler göz önünde bulundurularak cezaları buna göre belirlenir.

Örnek:
Açık arttırma konusunda teklif sunmak için açılan Multi üyeliklerden dolayı ana üyelik sahibi de uzun süreli ceza alır.

Buna benzer konularda üyenin işlemiş olduğu hataya göre ceza verilir.