SATIŞ TAMAMLANMIŞTIR.
4 Yıllık + Pasif Gelirli + Marka Domaine Sahip QR Menü ve Sipariş Sitesi Satışta
Genel Özellikler: Whatsapp Sipariş - Payu Entegrasyonu (Müşteriler kendi payu hesabını girebiliyor.)
Site adresi: ******
Sitenin yıllık getirisi: 20.000
Sitenin açılış tarihi: 2020
DA / PA Değerleri: 11 / 20
Kategori / sitenin içeriği: Qr Menü
Günlük hit sayısı: 1.500 - 2.000
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı: 4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Sınırlama yoktur
Hosting dahil mi?: 1 / 2 Ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı?:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
Fiyat: Lütfen mesaj atınız.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Ücretli olarak kullanan 27 müşteri mevcut. Şu anda fiyatları makul seviyede bıraktım fiyat güncellemesi yapılabilir. Online satış sistemi ve payu altyapısı mevcut. Sitedeki metinler İngilizce ve Almancaya çevirmene çevirttirildi. Pazarlaması için yeterince emek veremedim. Özel bi firmada çalışıyorum ve yaşım dolayısıyla fazla enerji harcayamıyorum.
Bire bir ve google reklamları ile pazarlanabilir. Trakya bölgesinde, İstanbul da ve İzmir de referans gösterebileceğiniz müşteriler mevcut. Basit seo çalışması yaptım. Ön tarafta wordpress ve qr.dijimenu.net adresinde farklı bir yazılım çalışıyor. Php bilgisi olan geliştirebilir.
Mevcut müşterilerin haklarını korumak için bu işi gerçekten hakkıyla yapacak kişilerin teklif vermesi önemlidir. Kimseye mahçup olmak istemem.