Bankalar her zaman kazık atar. Tıpkı gsm şirketleri gibi. bazı müşteriler bankaya iyi para kazandırdığı için onlara özel kazık atılmıyor. Ancak sistemi çok fazla kullanmayan çok fazla para kazandırmayan MÜŞTERİLERE ÖZEL KAZIK atıyorlar.

Yapı kredi bankası emekli maaşı hesabına bağlı kredi kartı vardı. Kart ile 600tllik tüp almıştım. Sadece bu alışveriş için 650tl kadar KART KULLANIM ÜCRETİ yansıtılmış. Böyle bir rezillik var mı?
Şikayet konusu açsam forumda 100 tane yapı kredi avukatı çıkar. ben kullanıyorum memnunum diye geyik yaparlar. oysa gsm firmaları ve bankalar böyle çok fala kazık atıyor. KİŞİYE ÖZEL KAZIK attıkları için de bir müşteri kazık yediğinde durumu dile getiridiğinde yapayalnız kalıyor.

Yarın birgün BANKANIN ÖNÜNDEN GEÇERKEN BANKA TABELASINA BAKMA ÜCRETİ adı altında masraf kesimi de yapacaklar.

banakanızın bugüne kadar nelerden ücret kestiğini toparlarasanız böyle acayip şeyler göreceksiniz.

Bu kazıkçılık işlerinde en vukutalı olanlar daen ço kreklam yapan garanti yapı kredi ve iş bankası.