23 yaşındayım yazılım sektörüne ilgim vardı mezun oldum kıbrıstan teklif aldım IT oldum ortalamanın üstünde bi gelirim var zaten 2-3 yıldır da aile evinde yaşamıyorum. Bazı durumlardan dolayı fevri davranıp IT sektörüne atılımda bulundum çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ortalama bi hayat yaşıyorum fakat içimde olan yazılımdı, başka bi sektöre geçtik burdan ilerledik fakat yazılımı da bırakmadım her boş vaktimde bakıyorum bu alanda iyi kötü işte alıyorum gelir sağlıyorum bana sorarsan aileni dinleyip fevri davranma benim gibi. İşler istediğim noktada gitmedi 2 yıldan beri bişeyler düzelir gibi oldu düzeliyor dedikten sonra 3 yıllık ilişkim de 1-2 saat önce bitti. Bir şeyleri yap fakat istediğin şeyleri yap benim tavsiyem bu olur tüm yükü bende üstüme aldım bile isteyerek aldım fakat artık kafam kaldırmıyor gerçekten 8 saat mesaiden sonra neredeyse genelde hep yazılımla ilgilendim fakat bu sıralar mentalitem yetmiyor. Kafamda hep şu soru var acaba 3-5 ay daha evde kalsaydım da bi yazılım şirketinde junior olarak başlasaydım nasıl olurdu? Asla cevabını alamayacağım bi soru olarak benimle toprağa gömülene kadar gidecek bir soru...