Çok teşekkürler hocam dikkate alacağım bunları . Ama şöyle bir şey de anlatayım ben ilk parami internet üzerinden daha 14-15 yaşlarımda kazanmaya başlamıştım büyük bir tepki aldım ailemden hatta bir aralar ininal,tosla kartlarım vardı onlara da el koymuşlardı saçma sapan işlerle uğraşma diye ondan sonra gizliden yapmaya başladım şuan tabi kendi banka kartlarim vs daha rahatım haberleri olmuyor . Çok baskıcı bir düzen gel de kendilerine anlat işte.
zor olduğuna eminim, öyle söyledim diye olacak çözülecek bitecek bir şey hiç değil onu da hissediyorum elbette. fakat her şey zor ki, uğraştığımız her şey harbiden zor yani, mücadele içerisindeyiz, hani motive olalım diye demiyorum, olalım orası ayrı ama gerçekten her şey zor. fakat maddiyat için yapılan bu tavsiye dizisine, maddiyatla karşılık verirsen, işlerin de düzgünlüğünü ispatlayabilirsen, bence sorun olmaz pek, yumuşama başlar. ama şu gerçekten önemli bence kırmaksızın dökmeksizin iyi bir lisan iyi bi olan biteni anlatış duygularını belirtmen bence işleri güzelleştirir söylediğim gibi.