dostum öncelikle merhaba, yaşadığın durum için sanırsam geçmiş olsun demek uygun olur. günümüz şartları, hayatın akışı, hele ki teknolojik dünyadaki gelişmeler, sabit maaştan ziyade çok farklı ve çok güzel paraların kazanılabileceği bir ortamı bize sağladı malumumuz. bu bağlamda, yapabileceğin ilk ve en önemli şey bence, ailene hem bunları ispatlamalı gösterip, çok net bir şekilde anlatıp, hem de asıl paranın/maddi rahatlığın burada olduğunu, onların istediği düzende çok baskı hissettiğini ve bu şekilde başarıya ulaşamayacağını, bu şekilde elinden geleni yapacağını ve mutlu olacağını, biliyorum kolay olmaz ama gerçekten en net haliyle böyle kendinden emin bir şekilde anlatmalısın bence. bu aşamadan sonra zaten hani ılımlı olsalar bile bol bol ispatlama yapman gereken şeyler olacak, onun için de devamlı çabalayıp çalışıp göstermelisin elde ettiklerini. zamanla gördükçe durum yumuşayacaktır diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler hocam dikkate alacağım bunları . Ama şöyle bir şey de anlatayım ben ilk parami internet üzerinden daha 14-15 yaşlarımda kazanmaya başlamıştım büyük bir tepki aldım ailemden hatta bir aralar ininal,tosla kartlarım vardı onlara da el koymuşlardı saçma sapan işlerle uğraşma diye ondan sonra gizliden yapmaya başladım şuan tabi kendi banka kartlarim vs daha rahatım haberleri olmuyor . Çok baskıcı bir düzen gel de kendilerine anlat işte.