Hocam sözü senet bir nesildik
16 17 18 yani askerden önce çıraklık yapan simit satan ayakkabı boyayan nesildik lunaparka anca belki bayramda felan gidiyorduk yani parayı zor kazanıyorduk. Ticaret yapmasını bilen nesil maalesef çok azaldı internetten para kazanma olayı belki milyonlarca insan için hayaldi , yukarıda saydığım nesilin bence %80 i hala farkında değil. İnternetten para kazanmayı bilen nesil şuan ki 17 - 18 ve 23 24 yaşlarında olan nesil bu kardeşlerin de çoğu söz vermenin önemini ticaret ahlakını ne bilim para kazanmanın temiz halini çok üzücü ki bilmiyor. Tabi istisnalar hariç elbet iyileri vardır ama yaşadığınız konuyu sürekli yaşamaya başladım bende aynı duygularla 5 koca ay bekledim zor zor iade aldım.
Bundan sonra ticaret yapmadan önce artık kişilerin yaşlarını sormaya başladım önceliğim o

)
para kazanacağı kişiye sabırla cevap veren işinin olumsuz da olsa olumluda olsa arkasında durum yardımcı olduğunu hissettiren tabi para kazanılmalı ama dostta kazanılmalı mantığı ile ilerleyen kişilerin çoğu bu benim düşüncem 30 yaş üstü kişiler