Yurt dışı Amerika lokasyon seçimi yaptık. Global olduğu için bunların alt yapısında hem kendi CDN'si var hem de Cloudflare entegreli galiba... TR firmaları TR de yer alan sunucular tercih ediyor ve fiyat olarak daha makül... Hostinger müşteri hizmetlerine yazdım durumu 1 saat oldu dönen yok...
Hetzner çok önerildi özellikle VPS ama anlamıyorduk, yönetilen paketi fiyatı yüksekti. a2hosting yönetilen paketlerinde fena değildi güvenlik sorunları varmış oda öneriliyordu.. Hostinger cloud startup paylaşımsız galiba tam eminde değilim... İnşallah pişman olmayız.
Varsa aklınızda şu firmadan alın dediğiniz 30 gün içinde iade seçeneği var oraya geçebilirim...
A2 Hosting sürekli Ddos alır ve performans olarak iyi değildir.
Bu ara düzeldilerse bilemem ama pek sanmıyorum çünkü her erişim kesintilerinde çok rahat cevaplar veriyorlardı.
Cloudflare hususu firmadan ziyade siteye özel bir durumdur. Hesap açar ve ayarları yaparsınız o kadar.
Forumda Hetzner üzerinde hosting / vds sağlayan firmaları araştırabilirsiniz esasında.
Hosting konusu birazda şans işidir
100 kişi memnun olur mesela ama bana denk gelir mesela sürekli problemler yaşarım gibi
Hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin bence.