Bir iş için anlaşıyorsunuz ,
örneğin hesap isimi alımı , garantisi yok biliyorsunuz fakat umut işte bekliyorsunuz belki diye ,
bir arkadaşımız çıkıyor ben bu işe talibim diyor süre veriyor 10 gün ve siz kabul edip ödemenin bir kısmını gönderiyorsunuz ,
süre doluyor hesap ismini alamıyor olabilir zaten garantisi yoktu diyorsunuz , ama umut ya biraz daha bekliyorsunuz ,
insana en çok koyan kısmı , siz bu arkadaşa bir şey yazma -sanız size hiç bir şey yazmayacak en ufak bir şey yazdığınızda paranızı iade ederiz sustururuz modunda cevaplar geliyor,
soru bile sormanız karşı tarafa sanki tuhaf geliyor ,
10 gün olan süreç bir umut olur diye kendimce uzatılarak 20 gün gibi , ama bir şey sorduğunuzda sorduğunuza pişman olacağınız uslupla aldığınız cevaplar ile kalıyor ,
sonuç olarak para iadesini yapıyor ve seni susturuyor, , zaten garantisi olmadığı için susuyorsunuz,
aradan bir zaman geçiyor , hesap isimlerini alabiliyorum artık diyor onaylandı paranın tamamını yolla diyor bu sefer ,
isimleri devredeceğim diyor 1 gün içinde , sende büyük mutlulukla parayı yolluyorsun , önce devir için yeni mailler soruyor , yeni mailler yolluyorsun devretmesi için ,, ondan sonrası başlıyor ,
zaten ben sana bedava ya çok ucuza yapıyorum diyor başkasına xxxxx yapıyordum , parayı kullanıyor az veya çok ogün işini görüyor , birşey dediğinde senin paranamı kaldık diyor , hallediyoruz ,usluba bakarmısın .
soru sormaya çekiniyorsunhani 1gün demiştin ya diyorsun , işler ters gitmesin diye , sessiz kalıyorsun yine , birşey dediğinde kötü oluyorsun çünkü , sonrası malum uzatmalara başlıyor , uslup değişiyor , paranı iade ederiz diyor..
isimleri aldınmı diyorum evet aldık maile devrolcak diyor neden kendi mailmi vereyim diyor , sonra süreç uzayınca aldığını ıspat et devretmemden birşey paylaş diyorsun , sana demediğini bırakmıyor ,
Benim size sorum şu aslında arkadaşlar ;
bu zamana kadar bu forumda bir çok arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım ,
bir çok insanla çalıştım ,
kendimce doğru bildiğimi savundum , sorun inanın 3 kuruş para değil ,
ağrıma gidiyor bu tarz işler , insanlar ne ara bu kadar vicdansız oldu ,
hakkını aradığında bile suçlu sen oluyorsun , paranı küçümsüyor v.s
nitekim paramı iade etti , sus der gibi ,
1-Herşey paramı , para ödendiğinde konu gerçekten kapanıyor mu ?
2- Bu tarz insanlar utanmadan birde haklıymış gibi nasıl üste çıkmaya cürret edebiliyorlar ?
3- Sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi ?
aslını isterseniz şikayet konusu da açabilirdim , kendi sesli mesajları , whatsapp mesajları var , ama değmez dedim , konu uzasın istemedim ..
içime attım, dayanamadım size döktüm .. Allah a havale ettim Allah ından bulsun .
sizde kusuruma bakmayın vaktinizi aldım..
@kerem2657;
@YEF Digital;
@cnzt; Misafir;
@shentaweb;
@ey271;...