Değerli R10.NET üyeleri,

Herkese iyi akşamlar dilerim. Şimdi neredeyse bir haftadır Windows Server 2016 Adım Adım Network ve Sistem Yöneticiliği kursuna bakıyorum Udemy üzerinde ve gerçekten bu adamdan çok şey öğrendiğimi de söyleyebilirim. Şimdi IT konusunda da biraz uzmanlaşmak istiyorum açıkçası. Fakat arkadaşlar bu adamı izliyorum izliyorum bu kadar şeyi aklında nasıl tutabiliyor aslında Group Policy ayarları olsun ne söylediyse dersde yani Udemy eğitiminden bahsediyorum herşey aklımda neredeyse işte group policy ayarlarında izinleri kapatmak açmak ve neredeyse ayarların bir çoğu aklımda bir de Bende böyle bir psikoloji var bilgisayar ile ilgili şeyleri çok çabuk öğreniyorum. Ama mesela IP konularında DNS ayarları ve s gibi konularda adam buradan çıkıyor oraya giriyor oradan çıkıyor buraya giriyor bu nasıl oluyor da bu kadar şeyi akılda tutarak videoda anlatıyor. Tamam belki zamanla Bende de oturacak çünkü meraklı ve pes etmeyen biriyim ama bazı ayarlara girip kurcalayınca kopuyorum orada o yüzden diyorum.