MErhaba 4 adet web sitem mevcut. Adsense gelirli hepsi. iki tanesi evcil hayvan sitesi bir tanesi sağlık sitesi diğeri de bilgilendirme sitesi. Gelirler aylık ortalama 1.8 - 2.5k arası ilgilenildiğinde geliri gerçekten yükseliyor memuriyet nedeniyle bir süredir ilgilenemiyorum. Adsense dahil 40k'dan satıyorum. Hayvan sitesinin bir tanesi sadece aylık 1k getiriyor ayrıca tanıtım yazısı pet shop reklamı veteriner reklamı vb. şekilde de gelir getiriyor ayrıca keşfeti açık. eğer düzenli olarak içerik girebilirseniz (tarım haberleri vs.) geliri aylık 1k daha artabilir. indirim ve pazarlık uygun değil acelem yok satış için eğer düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz. ayrıca birkaç tane de paravan hazırlığım vardı yarım kaldı onları da devredeceğim. sağlık sitesi daha çok bir bölümün öğrencilerine yönelik. Belirli zamanlarda hit artışı yaşanıyor. üniversitelerin açık olduğu zamanlarda ve özellikle vize final öncesi hitler tavan yapıyor. Adsense'den daha çok footer satışı ile güzel gelirler elde edilebilir.