Merhabalar, bir süredir Etsy üzerinden dijital ürün satışı yapıyorum. Koyduğum ürünlerden bir tanesi bir şekilde öne çıkmayı başardı. Fakat diğer ürünler (aynı kategori bile olsa) ne yazık ki görüntüleme almıyor. Anahtar kelimeler benzer, kategori benzer olan ürünlerin bile görüntüleme sayısı 10-20 iken bu ürün 1000 görüntüleme aldı. Bu yüzden satışımı sürekli aynı üründen yapıyorum. Acaba diğer ürünleri de öne çıkarabilmemin bir yolu var mı? Bu ürüne özel herhangi ekstra bir şey yapmadım kendi kendine parladı resmen. Ama buraya gelen ziyaretçiler sayfamın diğer ürünlerine bile bakmıyor sadece bu ürünün sayfasına gelip inceleyip alırsa alıyor ve çıkıyor. Yorum ve geribildirim de çok bırakmadıkları için bana herhangi ekstra bir kazanç da sağlamıyor doğal olarak. Fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim. Sayfamla alakalı bazı bilgileri bırakıyorum incelemek isteyen olursa diye.
Bu asıl ürünün istatistikleri

Bu ise hemen sonrasında gelen 2. ürünün istatistikleri. Arada bu kadar uçurum olması normal mi aynı kategori aynı anahtar kelimeler. Bunda 47 ziyarette 1 satış yapılmış. Diğer üründe ise 1,129 ziyarette 8 satış var.