Valla benimde hesabım çalınmış bi arkadaşı dolandırmış çalan kişi bi kaç kişiye de sanırım -trade vermiş yani bunun kurumsallıkla normal üyelikle alakası yok belkide hesap sahibinin hesabından birileri girip yapıyor bilemezsin ve bunu bu şekilde çözemezsin.
En mantıklı olanı parayı kime attıysan o hesap nosunu adını soy adını alıp avukata vereceksin polis bulacak cezası kesilecek. Bu r10 kaynaklı değil insanların telefonlarına pc lerine virüs giriyor bilemiyorsunuz. Benim pazarama hesabim calindi adam 50 bin alisveris yapmis banka tek mesaj atmadi simdi ben bankayi suclasam umurlarinda degil sahsi bulayim dedim her siparisin adresi baska şehir her numara kapali kullanilmiyo butun isimler yanlis bi amaci varmiydi bilemedim.
Google dan uyari geliyor bunun uzerine de 6 hesap 6 sına birden hesap güvenliginiz tehlikede sifreleriniz internet ortamında bulundu gibisinden. Her yere antivürüsler kurdum her sifremi degistirip nereye giriyosam her birine iki faktör doğrulama ayarladım inşallah bidaha yaşamam.