ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabırlı olun o ürünlerin hepsi satılır.
Tecrübe parayla satın alınamaz. Bunların hepsi tecrübe edindi sizde.
Reseller işini anlamadım ama neyse farklı firmaya taşıyabilirsiniz.

Bende bir çok tecrübe ettiğim başarısız girimler yaşadım ama ben çok sabırlıyım.
Beklerim yıllarca bir gün o fırsatı yakalayacağım gerçi yaşlandık ama olsun.
Reseller işi şöyle hocam, hosting satıyordum ordan, kendime ve bir kaç kişiye hediye ettiğim hostingler vardı. Ben eskiden önüme gelen domaini regliyordum içine yazdığım projeleri atıyordum ve dosyalar o kadar karışık ki yedeklenecek gibi değil 😂 yedeklesem de çok vakit alırdı ellemedim bende her ay ödüyorum
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunların hepsi birer tecrübe oluyor hocam.
Bazı konularda da yanlış yapmışsınız. Düşük sermaye, sıfır reklam, ticaret bilmemek böyle kayıplara sebep oluyor.

Zamanında bende askeri malzemeler iyi satılırken bende satayım dedim. İstanbul'dan gidip biraz mal aldım, 1 ayda falan site, tasarım, ürün çekimi anca yapıldı. Sonra siteyi açtım ama doğru düzgün satış olmadı. Şükür hepsini erittim ama açıkçası pek de bir karı olmadı, sadece hamallığını yapmış oldum.

havhav.com.tr benzerini kuşlar için yapalım dedim. Her ay kuş sahiplerine kuşların ihtiyaç duyacakları kutuları satacaktık. İçinde yem, oyuncak, ekstra malzemeler falan olacaktı.
Tam böyle başlayacağımız sıra pandemi çıktı neredeyse 1 sene ertelendi. Ardından kuzen geldi buraya. Onunla girelim dedik. Mal aldık biraz, kendimiz youncak bile yaptık. O sıraya da kargo fiyatları artmaya başladı. Maliyetler uçtu. İster istemez ihtiyaçtan çıkacağını düşünüp sonlandırdık. Aldığımız malzemelerin bir kısmı da satılmadı. Bodrum da duruyor, bir çoğunun son tüketim tarihi geçti. Fırsat bulunca çöpe atacağım.

Kriptoya gireyim bari dedim 20k attım. İlk başlar da iyi gidiyordu, tam btc nin yükseldiği dönemdi ama bir anda dibi gördü. 20k dan elime 400 TL geçti. Alt coinlere yatırmıştım. Keşke btc de tutsaydım. Şimdi yeniden yükseliyor. Nasılsa pul olmuştu para.

Instagram da Trendyol yemek ile iyi para kazanıyorlar bende gireyim dedim pat o sıra yasaklandı

Geçen aylarda da borsaya gireyim dedim, halka arz dan alım yaptım, ben alınca hisseler düşmeye başladı kısa süre sonra. Hay Allah belanı versin dedim
Patek falan vardı inat ettim girmedim. Şimdi onlar uçuyor resmen.
Şükür zarar etmedim yine. Kardayım ama piyasa allak bullak oluyor. Atayım kenarda dursun diyemiyorsun. Büyük hissesi olan aynen kriptoda ki gibi dümeni aşağı yada yukarı kırıyor. Uzun vadeli borsadan beklentim kalmadı.

Tam böyle birileri tabağın dibini sıyırıyor ben oraya yetişiyorum
Eğer bir sektörden rahatsızsanız lütfen yazın oraya gireyim. Kuruturum kökünü, tecrübe ile sabit

Bir domain için bence daha büyük masrafa girmişler
Siz de benim gibi daldan dala atlamışsınız

Yaşım çok ileri değil mouse muhabbeti olduğunda 2020 yada 21deydik yılı yanlış yazmışım, bir çoğunu arkadaşıma bıraktım bazılarını açtım kullanıyorum 1-2 ilan dışında çok da satmaya uğraşmadım açıkçası Facebook gruplarında uyguna verilebilirdi aslında toptan ama uğraşmadım işte 😂

Sartı yazın verip adam akıllı azimle sabırla yürümeye çalışacağım
ziynetorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-book tadında yazın bu tecrübelerinizi belki ordan para kırarsınız.
Daha çoğu var, başarılı olduklarım da var. Dediğiniz aklıma da geldi yazdım hatta ama e-book işindekilere ben dahil biraz ön yargı olduğu için devamını getirmedim açıkçası
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daldan dala atlamışsınız biraz hocam,
Sabır etmeniz ve bi iş üzerinde durmanız gerekiyor gerçekten para kazanmak istiyorsanız. Bi süre durursunuz baktınız gerçekten para kazandırmıyor o zaman mantığınıza yatan bir işe atılırsınız.

Sizinki biraz yanlış anlamayın Maymun iştahlı derler bizim burda, ama en iyisi de tecrübe ediyorsunuz iyi yönden bakın

Bol kazançlarınız olur inşallah,
Bu arada mouse marka model yazarsanız görüşelim. Satılacak bir ürün ise toplu veya dropshiping mantığı ile sizden alabilirim.
Aslında sabit gelir elde ettiğim yerler var da onlar oluşan ekstra anlık heveslerdi hocam ya

Gece biraz şaka tadında olsun istedim, mouseların çoğunu bir arkadaşıma verdim uyguna elimde öyle kayda değer kadar çok kalmadı, bilekliklere de aynısını yaptım 15-20 tane anca vardır şu anda,

Ama mousepad için düşünürseniz çalışabiliriz toptan da dropshiping mantığı da olabilir uyar bana
berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam mouse ve bileklikleri trendyoldan satmayı deneyelim mi?

bir de bi ara dolara yatırım yapar mısınız rica etsem...
Çoğunu arkadaşıma kakaladım hocam 😂 elde kayda değer kadar ürün kalmadı ki az var

Birde bakmakla yükümlü olduğum ailem var peder rahmetli onu öde bunu öde avuçta kenara atacak bir şey kalmıyor geldiği gibi yok oluyor maalesef