ufuk_26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk dolandırılmam : Mining için ekran kartı alım ilanı açmıştım , kapora verdim , 2-3 ay oyaladı , sonra bir arkadaş yardımcı oldu geri alabildim.
İkinci dolandırılmam : Valorant Point aldım , kapora vermeden direk ücretini yolladım. Halen bekliyorum iadesini

Milleti dolandıranlar , dolandırmaya niyetlilere de bir kaç lafım olacak, Allah'ın istemediği bir işi yaptığınızda , başınıza iş gelmiyor diye kötü davranışları alışkanlık haline getirmeyin , Yüce Rabbim kulunu hemen cezalandırmıyor , tevbe etsin istiyor. bir olur iki olur ama elbet bir gün başınıza bir musibet / bela / hastalık gelir.
Rabbim bu musibetleri , belaları , hastalıkları ahiret hayatınızda azaplardan kurtulmanız için verir. Bir sıkıntı gelir ne dolandırdığınız para sizi kurtarabilir ne şeytan , ne de nefsiniz. Kimde hakkınız kaldıysa , ya helallik isteyin veya borcunuzu ödeyin. Ödeyemeseniz bile Allah'a tevbe edin. Kimse pişman olmuyor ....
Milleti dolandırıp dolandırıp başınıza bir musibet gelmiyorsa durumunuzdan korkun derim.
Kesinlikle katılıyorum.Bir daha benzer şeyleri yaşamamanız dileğiyle.
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç dolandırılmadım. Küçük miktarları umursamıyorum 100-200 TL ye kadar. O miktar içinde genelde uğraşmıyor ***********. İtradesi benden azsa zaten önce alır yada isterim. Para Daha fazlaysa veya itrade Ürünü almadan ödeme yapmam, ödeme almadan, bazen bir kısmını almadan iş yapmam yada yaptıysam teslim etmem. Güven sorunu hissedersem hiç uğraşmam herkes güvendiğiyle yapsın der nasibim değilmiş der geçerim. Aynısını karşıda diyebilir hakkıdır o zamanda saygı duyarım. Kimseyide Allaha şükür mağdur etmedim, etmem.

Burdan ekmek yiyorum işsiz zamanlarımda R10 sayesinde harçlık çıkardım. İşsizlik depresyonuna girmedimse R10 sayesindedir. Yediğim kaba pisleyecek kadar adileşeceğime ölmeyi yeğlerim. Kul ahına inanırım kimsenin ahı kalmasın diye elimden geleni yaparım. Yeri geldi cebimden zarar edip ödedim genede bela andırmadım kendime.
Ben de bazen arada bazı yöneticileri eleştirmişimdir hatta tartıştığım bile olmuştur ama hiç bu konuda r10da genel anlamda kin gütmedim.Netice de şu an genelde çoğu iyi insandır.Site sahibininin çok iyi yönettiğini düşünenlerdenim.Sonuçta burdan da ekmek yiyoruz nankör olmamak gerekir