FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın dolu konuşan hocam. Borsa traderi olmak helal midir?
https://www.r10.net/sorum-var/393165...labilriim.html
briincisi hocam ben size herhangi bir laf atmamışım boş konuşuyorsunuz diye size dememişim ama sorun yok baş tacısın borsa haram değildir borsanın içindeki marjin çarpanlı işlemler haramdır ben araştırmadığım işe kalkışmam haram diyorsanız dövmeli façalı hocaları izlediniz sanırım ben dört dörtlük bir insanım demiyorum hocam kimse üstüne yanlış bişey alınmasın sadece bildiğimiz kadarıyla bildiklerimizi paylaşıyoruz ben demiyorum haram yemedik geçmişimizde illa yedik tövbe ettik elimizden geldiği kdr dikkat ediyoruz yok para değer kaybı yok enflasyon hiç bir şey bu kuralı değiştiremez hocam bazen neden yaratıldığımızı araştırmamız sorgulamamız lazım hangi bankanın daha çok faiz oranı verdiğini hesaplamamız yerine elimdeki para değer kaybediyor diye kurandaki ayeti doğruyu değiştiremez bakara süresi 275.ci ayet gitsin baksın faizi merak eden he bu yalan yanlış diyen varsa da maide suresi 10.ayete baksın dediğim gibi tartışma konusu açmak istemezdim hocam kusura bakmayın tekrardan özür diliyorum hayırlı haftasonları dilerim çok azda bilgimiz olsa bildiklerimizi paylaşmamız gerekiyor maalesef bu şekilde öğrendik