Dolar bazında yüzde 20 civarı faize koyuyorum
Normal TL Faiz oranlarıyla eşit mi hocam?
Hisseye yatıyorum azar azar sepette olan hisselere
Benimde düğün sonrası kafamda bu mantık mevcut.
Hocam bugüne kadar şunu öğrendim, ne alırsan al asla trade yapmayacaksın, aldığın ne varsa duracak, zamanında aldığım coin yada hisseyi biraz arttı diye satmasaydım şu an güzel paralar elde etmiştim, ben genellikle hisse, daha az olarakta coin yatırımı yapıyorum, dolar veya euroya girmiyor çünkü artış oranı hisse ve coinlere göre çok düşük, bunu enflasyona oranlarsak şu an dolar ve euro parayı dahi korumuyor, ürünlerin fiyatı bu ikisinden daha hızlı yükseliyor.
Evet hocam dediğiniz gibi benim yanlış hatırlamıyorsam 7 TL den dot aldığım zamanlar oldu. O zamandan bu zamana biriktirseydim yüklü bir meblağ param mevcuttu.
Merhaba bende aynı, değerlendiremiyorum. Gelen parayı faturaya/kömüre/krediye ayırıyorum. Geçen sene başında 110k borcum vardı.
14 aydır ödüyorum 90k borcum var... Umarım bir gün bitirip, anternatif para değerlendirme yolları arayabilirim.
Evlilik konusu çok zor Allah yardımcınız olsun, Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip eylesin.
Evet hocam malesef evlilik çok zor. Hamdolsun üç sene önce evimi çok uygun fiyatlardan almıştım. Fakat her gün yeni bir eşya alıyorum ve hepsi ateş pahası. Düğüne daha 6 ay var bakalım bu süreçte tamamlayabilirsek çok şükür. Haricinde krediler , faturalar derken günü ne negatif ne pozitif kapatıyoruz. Şuanlık stabil devam çok şükür.