ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan ortalama 1.1 1.2milyon arasında index mevcut. Şuan için önceki günün istatistikleri Yaklaşık 1.7k tıklanma, Yaklaşık 730k Gösterim.

Sektörel bir site olduğu için bazı kaliteli rakipleri var, zamanla sayıların daha çok artacağına inanıyorum. Zaten bu site aslında kuracağım ağın bir ayağı gibi düşündüğüm bir site yani misal belli bir zaman sonra böyle farklı farklı siteler açıp tüm gücü 1 2 siteye bölüp etkileşimi yakalayıp güzel planlarım var sadece.

Ek olarak bazı insanların meselesi inanmak değil, olabileceğini biliyorlar ve kendileride bazı şeyler uygulayıp bazı başarılara ulaşıyorlar fakat bazı insanların derdi pandoranın kutusu açılmasın, insanlar yine az bazı bilindik şeylerle uğraşsınlar ve böyle devam etsin istiyorlar.

İnanıp takip eden ufkunu genişleten bazı şeylerin olabileceğini gören inanan insanlara başarılar dilerim. Konu bana ne katacak hiç bir taktik yok gibisinden düşünen insanlara ise konunun katacağı şey aslında bak olmaz denilen şeyler oluyormuş, yazılan çizilen her tavsiye öneriyi dikkate almaktansa kendi bildiği yolda kendi denemelerini yapsınlar ve başarıya ulaşsınlar istedim.

Tabi bu konu bi kaç gün sonra güncelliğini yitirecek ve zaten konu içeriğini tamamen sileceğim, konun ispatı için gerekli ekran videosunu da çektim, yöneticiye canlı gösterme teklifinde de bulundum. Bundan sonrası için herkes baksın keyfine.
teşekkürler hocam bilgin için sen yine benim gibi takip edenler için ara ara silene kadar bilgi verirsen sevinirim.