Merhaba Forumdaşlar,
Forumda sürekli script satanlar 200-250 tlye ucuz yollu hiç bir özelliği olmayan kullanıcı kolaylıgı olmayan basit php script satanları görüyorum. Bunlar php yazılımcımı yoksa birine yaptırıp mı satıyor. Forumda kaliteli 3-5 kişi var diyebilirim.
Örnek: Siz yazılımcılar bu dediğime katılıyor musunuz? </strong>
Yaptıgım eleştiri sadece benide web ui tasarım konusunda eleştiren olsa her zaman eleştireni iyi algılıyorum demek ki kendimi geliştirebilmişim eksiklerim var ama eksikleri de arkadaşlar yorum yaparak düzeltmemi sağlıyor. Şurası söyle olsa daha güzel olur gibi söylemlerle eleştiri yorum herzaman almak için tasarım paylaşıyorum. 47 yaşındayım. Kendimi 20 lik delikanlı gibi birşeylerden ders alarak kalitemi daha fazla nasıl yükseltebilirim diye çabalıyorum. ama bakıyorum ki yazılımcı arkadaşlar tasarıma değer vermiyorlar. hazır yapılsın cıksın satak gitsin şeklindeler. ben o ellerindeği degerli zamanı boş projelere harcadıklarını gördükçe türkiyede yazılım sektörü gelişmeyecek diye düşünüyorum.
Ayrıca forumdaki yazılımcıların yüzde 60-70 işlerini sağlam yapmıyor. Yapsa da yaptığı işin arkasında durmuyor...
Açıkçası hiç takmıyorum bu konuyu. Ben minimum 20 - 30 k fiyat çekiyorum. Projelik işlere, adama çok geliyor. Gidiyor başkasına yaptırıyor, sonra gelip benden teklif alıyor tekrar, bu sefer haliyle enflasyona yönelik tekrar arttırıyorum. Bu böyle devam ediyor.

250 - 300 TL'ye bilgisayarın power'ına dokunmam. Allahta dokundurtmasın, aratmasın ama kalite en nihayetinde
Bence hiç umursama zaten 250-300 TL'ye iş yaptıracak adamın beklediği kalitede bellidir
Sözlerim Portfolyo kasanlar için değil lütfen yanlış anlaşılma olmasın, polemik oluşmasın.