techindeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taban fiyat zaten tüm reklam istekleri demek oluyor. Eşleşme oranı düştüğü zaman eCPM düşmek zorunda değil %100 böyle olacak gibi yazmanız doğru değil. Ayrıca dün Admob kullanmaya başlamadım, sadece hizmeti merak ettiğim için satın aldım. Tahmin ettiğim gibi de hiç bir işe yaramadı. Mediation kısmında haklısınız cas.ai geçtim
eşleşme oranı artığında ecpm düşmemesi kaçanılmaz gibidir. aksi görüşmesi imkansıza yakın. sabit de kalabilir ama genelde bir oran belirleyip daha az eşleşme alıp daha değerli reklamlar yayınlamak daha çok kazandırır. engellediğiniz kategoroiler varsa onlarıda açmak eşleşme oranını artırabilir. tabi bunları yapmanız kısıtın geri gelmesine neden olabilir.

uygulamada sizin tarafınızdan kısıtlanan hiçbirşey yokken eşleşme oranının düşük gözüküyor olması istatistik raporlarının bazen gecikmeli çalışmasından olabilir.
eğer gerçekten hiçbir filtre uygulamadığınız halde %35 ise sorun kısmen devam ediyor çözülmek üzere.

kısıt olan hesapta %5 ile %10 dan arası oda gün içinde ara ara eşleşme görürsünüz. kısıtlı hesaplarda %35 yüksek bir oran hesapta kısıt var demek zor.