Bilmiyorum da yani niye bu kadar fazla kastınız bu konuyu merak ediyorum adam zaten başta dedi index api yok 301 yok backlink yok hacklink yok zaten adamın bildiğim kadarıyla 2 tane programı var birisi google api index biriside wp comment adam zaten bunları da yapmıyorum diyor başka farklı şeyler deniyorum diyor bakarsın okey beğenirsin takip edersin beğenmezsin 1 yıldız verir geçersin neden bu sürekli olmaz itirazı adam deniyor cloudflare ekran görüntüsü atmış he oynama yapabilir mi tarayıcı konsol üzerinde evet yapabilir inanırsın video çek dersin ne olacak o kadar uğraşaan f5den sonrasınıda editler videonun atla deve değil bunun sonu yok itirazınızın da sonu yok adam iyi dayandı ama kaç gündür Ben olsam kapatırım ne haliniz varsa görün der geçerim o tek tek cevap verdi millette ne bilim salın ya bu kadar üstüne gitmeyin insanın yazık günah sende farklı bir şey denersin tutar nedemeden bilemezsin ki aklında fikir olarak kalır.
Bu konu kapansa ne açık kalsa ne? Kime ne faydası var? Sanki amme hizmeti yapılmış, bir bilgi paylaşılmış da "vay efendim neden eleştirdiniz", "vay efendim neden sorguladınız". Asıl sorulması gereken şey "bu konu neden var" olmalı. Buradaki insanlar buna benzer bir sürü konu gördü bu forumda. Sonunda da genelde yanlış olaylar yaşandı. Böyle şüpheli olan, içinde net bir kanıtı olmayan, geçiştirme cevaplara sahip bir konu gördüğünde de doğal olarak tetikleniyorlar. Adamın denemesine bir şey mi demişim? Dene, yanıl ne yapıyorsan yap banane. Bunu forumda paylaşıyorsan da insanların yorumlarını göze alacaksın. Adı üstünde forum. Forumun olayı bu. Bir de zahmet edip tek tek cevap veriyormuş. Forum dediğiniz şey bu değil mi? Daha tanımları mı bilmiyorsunuz? En temelden mi başlamamız gerekiyor her şeye? Git kişisel bloguna yaz, günlüğüne yaz, not defterine yaz beni ilgilendirmez. Gelip buraya yazıyorsan da bunlar olacak.