ben arkadaşa inanıyorum ve neler yaptığını yapabileceğini daha önceki konuşmalarımızdan biliyorum. yine slash arkadaşın da neler yapabildiğini biliyorum. aklınız hayaliniz almaz. daha başka bir kaç arkadaş var. kısacası önyargılarınızı dogmatik bilgilerinizi artık bir kenara atın. bu forumda düz yolların dışında binlerce yan yolla akıl almaz paralar kazanan arkadaşlar var. bu yazımı kötü olarak algılamayın. ( ben kazanamıyorum pm atmayın lütfen. sadece imzamdaki konuyla ilgileniyorsanız pm atın

)
Kimin aklının hayalinin neleri alıp almayacağından o kadar emin olmayın derim. Kendim de dahil bu forumda çok farklı alanlarda bulunduğu sektörü kökünden değiştirebilen ve değiştirebilecek projeler üreten birçok insan var. Öyle spammingden falan söz etmiyorum. Multimilyonluk projelerden söz ediyorum.
Önyargı her zaman kötü değildir. Bu özelliğin evrimsel süreçte seçilmesinin, bugünlere gelmesinin bir sebebi var. Doğru kullanıldığında sizi tehlikelerden korumak için inanılmaz işlevsel bir mekanizma. Dogmatik argümanımı gördünüz mü? Aksine eleştirel yaklaşıyorum. Yazdıklarımı okuduysanız "bu yapılamaz" demiyorum. "Bunun yapıldığını kanıtlayamıyorsunuz" diyorum. Anlayacağınız geçerli bir kanıt arıyorum ki her büyük iddia için yapılması gereken ilk şey bu. Öbür türlüsü körü körüne her söylenene inanmak oluyor. Aslında eleştirmeye çalıştığınız şey de bu ve "arkadaşa inanıyorum" diyerek eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz. Mesele inanma inanmama meselesi olmamalı. Mesele geçerli kanıtlarla ispatlama ya da ispatlayamama olmalı. Beklediğimiz de bu.