techindeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 5 lira gelir olması 0.52 eşleş oranından kaynaklı. Önemli olan gelir değil eşleşme oranıdır, bu cümle bile anlamadığının kanıtıdır. Politika sayfasında kısıt görünmediğini zaten yazmıştım, tekrar söylüyorum önemli olan eşleşme oranıdır. Kendisiyle çalışmadan önce de zaten eşleşme oranı 0'dan 50 civarına çıkıp tekrar 0 civarına indi. Şimdi yavaş yavaş tekrar sıfıra iniyor. Son attığı ekran görüntüsünde de bir şeyden anlamadığını düşündüğüm için tekrar tekrar şifre paylaşma gereksinimde bulunmadım. Ben para iadesi özelden de bu platformdan da istemedim. O yüzden "Eşleşme oranını bahane etmeye başladı" cümlesini kabul etmiyorum. Bütün süreci dürüst bir şekilde yazıya döktüm. Attığı mesajda da söylediğim harici bir şey bulunmamaktadır. Kendisinin matematiğime göre %50 düşüşün kanıtı. Çalışmadan önce 10 civarıydı ). Ayrıca gördüğünüz gibi uygulamanızı da ifşa etmekten geri durmayan birisi. Gelirli uygulamanızın çalınma riskini göz önünde bulundurun.

reklam kısıtı kalması için gösterim oranını düzeltmek ebgm gibi değerleri artırarak daha az reklam ile eşlmekten kaynaklanıyor. %100 oran istiyorsanız tüm ebgm ayarlarını devre dışı bırakın çar çöp bütün reklamları serbest bırakın düzelir ama yine aynı parayı kazanırsanız şaşırmayın eşleşme oranı %90 ken 800 kazanıp %15 ken 1500 kazanabilirsiniz. eşleşme oranı herşey değil.