Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin sonu hüsranla biter. Sezon açılana kadar profesyonel site kurulacak + sıfır bir siteye SEO yapılıp sıralamada güzel bir yer alınacak?
"bodrum yat kiralama" kelimesinin aylık 10.000 aranma hacmi var. Bu aranma hacmi sezon başladığında daha da artacak.
Günlük yat kiralama fiyatları 10.000₺'den başlıyor (şu an) ve 100.000 ₺'ye kadar gidiyor. Sezonda günlük ortalaması 30.000₺ civarında olsa bile ciddi paralar dönüyor.

Böyle bir bu kadar kısa sürede yer edinebilen birisi neden komisyonculuk ie kazanmak yerine sabit bir fiyatla iş yapmaya çalışsın ki? Ayrıca site işi farklı SEO işi farklı.
Hemen hemen aynı rekabette olan bir sitem için (3. sayfada bulunan) zamanında SEO için fiyat teklifi aldım minimum 6 ay (aylık 1000$) teklif verdiler. Sıfırdan bir site yapıp 4 ayda nasıl sıralamaya sokacaklar merakla takip ediyorum.
Hocam yanıtınız için teşekkürler, söylediklerinizin farkındayım. Ancak 2025 için tekrar sezon var, 2026 için tekrar sezon var. Bu sezon içinse sezon başı olmasa da sezon sonuna siteden extra tur gelsin beklentim var. Maliyetini çıkartsın beklentim var. Çok farklı anahtar kelimeler var. 6 ayda full performans olmasa da 6. ay performans göstersin biraz, seneye çoğalsın, sonraki sene parlasın. Bir çok arkadaş teklif veriyor şuan. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.