Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilinçli hareket etmeniz gerekiyor bu konuda forumun yapabileceği tek şey sorunu çözmeye yardım etmek ?
unutmayınki insanı hayvanlardan ayıran özellik düşünmedir
paollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'a suç atmak kolay da d0landırılanın hiç mi suçu yok? birisi gitmiş 50 bin liralık bakiyeyi 37 bine alacağını sanmış. uzağa gitmeyin, babanıza sorun verir mi size böyle indirimle.
Lexan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok net cevap ve doğru düşünce alınan üyeliğe göre güven sağlanmamalıdır önleminizi başka şekilde alabilirsiniz
Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolandıran kişi yurtdışı şube olarak görünüyor.
Adamlar buna güvenmiş olabilir
15-20k kurumsal plus alıp 50 bin dolandır.
Bir süre sonra yeni üyelik al, yeniden aynı şekil vs vs.
Peki katı önlemler konusunda öneriniz nedir ?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle ticaret yapılırken aracılık yapacak bi site kurulmalı ödeme oraya yapılacak iş oraya teslim edilecek iki tarafta onay verince takas gerçekleşecek
brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden aylık / 3 aylık kurumsal+ alıp vurgun yapıp kaçıyorlardı. Minimum 6 ay alım şartı getirildi yapan yine yapıyor önüne geçilmesi zor. Burada dikkat edilmesi gereken üyeliğin türünden ziyade ödeme yönteminiz ve ödemeyi yaptığınız kişinin profil bilgileriyle uyuşması.
BlackBird Tech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bizzat beni dolandıran kişiyle ahbab oldum 15 yaşında çocuk

" haftada 3 üyelik alıyorum farklı bilgiler ile, 3 kişi dolandırıyorum 3-5 akıyor. 2 bin altında rakamlarda da kimse uğraşmıyor.
Zaten avukata verse o paranın mislini harcıycak değmez diyip bırakıyor bende yoluma bakıyorum "

cümlesini duydum kendisinden. Ve foruma bu konuyu anlatmamıza rağmen, nasıl önlemler gelebileceğinin istişaresini yapmamıza rağmen bir ilerleme olmadı.
Her öneriye, Olmaz, mümkün değil gibi cevaplar aldık.
O yüzden haftada 1 açılan bu konunun daha fazla uzatılmasının pek bir mantığı yok, kişi kendi tedbirini alacak. Eğer can yandıysa da 1-2-3-5 demeden avukata verilecek.
Sonra zaten donuna kadar alırsınız onun
Halen birilerini savunan arkadaşlar var, aynısı başınıza gelse susmayacak kişiler var, bende R10'da ürün satıyorum o zaman kurumsal plus üye alayım herkesi dolandırayım?
Beni dolandıran kişiyle telefon takasımız oldu üzerine de 6000tl alacağım var, adam adrese geldi ve 3 kişiyle gelmiş hepsinde bıçak var, yarın atacağım dedi bende kurumsal plus üye sıkıntı olmaz diye düşündüm, halbu ki adam saf dolandırıcıymış. 6000tl çöp oldu.

Bu konudaki önerim şu; Kurumsal Plus üye almak için 6 ay üyeliği olmalı ve en az 25 pozitif ticaret puanı olmalı.
Adam girmiş parayı yatırmış 50k dolandırmış.
Halen birilerini savunmayı vazgeçin forumu suçlamıyoruz, önlemler getirilmeli.