Bende 2021 mode bir cf moto 250 sr var geçenletde bi kaza yaptım ve neredeyse dışındaki bütün grenajlar kırıldı depo dahil.
Bende bir sorun yok. Eskişehirde ne kadar yetkili servis varsa gezdim yapılacak işlem basit olmasına rağmen hepsi beni başından savdı 30 bin tl lik grenaj sipariş edilip takılacak işlem bu. İnternetten vs de parçalar daha pahalıya geldiği için bi servise motoru götürdüm vr sadece parçaarın sipariş edilmesini istedim. Onlar da tabi ama elimizde 1 haftalık iş var ondan sonra halledebiliriz dediler. Ozman ben ne zaman geleyim dediğimde biz sizi ararız dediler. Gel zaman git zaman 1 aydan fazla bir süre geçti ve yetkili servisten hiç ses seda yok. Bi bakayım diye gittiğimde motora daha fokunmadıklarını gördüm. Parayı peşin aldıkları için muhtemelen diye düşündüm. Ve o günden sonra her gün servise gittim işin hızlanması için. Ama bana resmen sanki onlara muhtaçmışım da başka bir şekilde tamir ettiremezmişim gibi okadar kötü davrandılar ki burda açıklayamam. En son da cf nin distribütörü olan mondiali aradım parçaları sordurduğumda hepsinin olduğunu söylediler. Ve bunu yetkili servise ilettiğim halde. İnatla sipariş geçmiyorlar ve parayı vereli1.5 ay oldu ben bu parayı yasal faizi ile almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim