Ah o dışarda yeme konusu, köpeğe şuan matematik problemi çözmeyi öğretirim ama bir türlü onu öğretemedim. Bir de eğitimci olacağım

Gerçekten dışarda ot bulsa yiyen bir hayvan, eşimle sürekli dalgasını geçeriz. Evden kovsan şilayla beni sokakta aç kalmayız akşama kadar birlikte yemek buluruz diye. Öyle bir ırk yani cidden. Obeziteye aşırı yatkınlar ne yazık ki.
Bizim yavrumuz da muhtemelen 11 yaşında o kiloda olacak böyle giderse, çünkü vermemiz gereken yerde alıyoruz.
Ama artık karar verdim, yürüyüş buna yetmiyor. Parkur eğitimi vereceğim. Düşük tempo yürüyüş 3 dk depar, sonra zıplama parkur falan ufakdan başlayarak arttıracağım çünkü böyle giderse ilerde kalp riski çok daha fazla yükselecek.
Yaş ilerledikce hareket azalıyor oda kiloya dönüyor malesef. Yol yakınken henüz biran önce bizim bu bataktan çıkmamız lazım.
Umarım biran önce kurtulursunuz obeziteden. Ama parkur vs pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü kilo hareketi azalttığı için çabuk yorulup çok susuyorlar. Bir nevi şeker hastası gibi düşünün. Anca ona kilo verdirmek isterseniz Et veya ekmeği bir sopaya bağlayıp koşturun o zaman yorulmazlar 😂 işin espirisi tabi bu
Tüyü kadar ömrü güzel ve uzun olsun inşallah 🙏