Kusma daha ilk kusma şuanda ama sap sarı olunca işte direkt google amcamıza sorduk reflü diyor. Tabi 1 kere kusmayla da bunun kanaatini veremeyiz orası ayrı bir durum.
Evhamlanmaktan çok üzülüyorum ayağına diken batsa canım yanıyor derler ya o biçim işte. Eşimle kendimize yapmadığımız masrafı bi kedi bi köpeğimiz var onlara yapıyoruz.
Mama kaliteli bir mama kullandığımız. Özellikle tüy ve deri sağlığına çok iyi geldi ancak, kilo açısından iyi gelmedi bize. Ne yazık ki ne kadar egzersizde yapsak kilo verdiremiyoruz aksine almaya devam ediyor.
Ev yemeğini tamamen kesiyorum zaten artık hiç bir ev gıdası vermiycem. Barf düşünüyorum işte tabi bunun için de önce veteriner hekimime danışıp sonrasında bir program belirlerim belki.
Dışkı kalitemiz ise sorunsuz, bi 2 gün önce kızıl renkte bir dışkı sonu vardı ama sonrasında düzeldi muhtemelen yediği baharatlı bir yemek ve kırmızı az pişmiş bonfile nedeni ile (1 akşam yemeği ve barf düşüncesi eseri )
Bakalım değerli yorumlarınızı dikkate alıyor olacağım. Bundan sonraki süreçte bi izlemede kalayım. Biz şimdi bir yürüyüşe çıkalım hava güzelken, döndüğümde kalan yorumlarınıza cevap veririm. İlginize teşekkürler