Bunların hepsi birer tecrübe oluyor hocam.
Bazı konularda da yanlış yapmışsınız. Düşük sermaye, sıfır reklam, ticaret bilmemek böyle kayıplara sebep oluyor.

Zamanında bende askeri malzemeler iyi satılırken bende satayım dedim. İstanbul'dan gidip biraz mal aldım, 1 ayda falan site, tasarım, ürün çekimi anca yapıldı. Sonra siteyi açtım ama doğru düzgün satış olmadı. Şükür hepsini erittim ama açıkçası pek de bir karı olmadı, sadece hamallığını yapmış oldum.

havhav.com.tr benzerini kuşlar için yapalım dedim. Her ay kuş sahiplerine kuşların ihtiyaç duyacakları kutuları satacaktık. İçinde yem, oyuncak, ekstra malzemeler falan olacaktı.
Tam böyle başlayacağımız sıra pandemi çıktı neredeyse 1 sene ertelendi. Ardından kuzen geldi buraya. Onunla girelim dedik. Mal aldık biraz, kendimiz youncak bile yaptık. O sıraya da kargo fiyatları artmaya başladı. Maliyetler uçtu. İster istemez ihtiyaçtan çıkacağını düşünüp sonlandırdık. Aldığımız malzemelerin bir kısmı da satılmadı. Bodrum da duruyor, bir çoğunun son tüketim tarihi geçti. Fırsat bulunca çöpe atacağım.

Kriptoya gireyim bari dedim 20k attım. İlk başlar da iyi gidiyordu, tam btc nin yükseldiği dönemdi ama bir anda dibi gördü. 20k dan elime 400 TL geçti. Alt coinlere yatırmıştım. Keşke btc de tutsaydım. Şimdi yeniden yükseliyor. Nasılsa pul olmuştu para.

Instagram da Trendyol yemek ile iyi para kazanıyorlar bende gireyim dedim pat o sıra yasaklandı

Geçen aylarda da borsaya gireyim dedim, halka arz dan alım yaptım, ben alınca hisseler düşmeye başladı kısa süre sonra. Hay Allah belanı versin dedim
Patek falan vardı inat ettim girmedim. Şimdi onlar uçuyor resmen.
Şükür zarar etmedim yine. Kardayım ama piyasa allak bullak oluyor. Atayım kenarda dursun diyemiyorsun. Büyük hissesi olan aynen kriptoda ki gibi dümeni aşağı yada yukarı kırıyor. Uzun vadeli borsadan beklentim kalmadı.

Tam böyle birileri tabağın dibini sıyırıyor ben oraya yetişiyorum
Eğer bir sektörden rahatsızsanız lütfen yazın oraya gireyim. Kuruturum kökünü, tecrübe ile sabit

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübe ediniyorsunuz da biraz da şansın yaver gitmesi gerekiyor hocam.

Ben de koca diş hastanesinin domaini düşsün diye bekledim, heyecanla kaydettim. Adamlar mail bile atmadı, hastanenin ismini değiştirdiler. 😂
Bir domain için bence daha büyük masrafa girmişler