Merhaba değerli arkadaşlar...
Çok uzatmadan herkesin bildiği gibi,
PANDEMİ dönemi ile başlayan gerginlik, eve kapanmak, psikolojik travmalar beraberinde getirdiği O süreçte Canı sıkılmayan tek insan kalmamıştır bence ülkemizde!!! Buna dayandığı için kendime teşekkürüm var.
Akabinde
Asrın Felaketi Deprem zamanında Deprem bölgesinde bulunuyordum, iliklerimize kadar çaresizliği yaşadık, korku her an bizimleydi, dışarı soğuk ( bulunduğum yerde kar yağışı vardı ) içerisi korkunç depremler ile aylarca süren ardıçı sarsıntıları beraberinde getiren 8 şiddetie yakın 3 deprem ve binlerce ardıçı yaşadığı halde dayanma gücü gösteren, komşularını o soğuk günlerde evinde barındıran, kurtarma faaliyetleri dahil olmak üzere yardım dağıtımına çıkarak insanlara yetişmeye çalıştığı için, yakın akrabalarından vefat edenlere dayandığı için ve daha birçok yazamadigim şeylere katlandığı için kendime teşekkür ediyorum.
Ve son olarak,
Ekonomik olarak ülkemizin şu zor dönemden geçerken ki ekonomik zorluklara katlandığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
İnsan kendisine teşekkür eder mi etmeli bence,
Akıl hastanesinde balatalari sıyırmak hicten olmayan süreçleri sabırla geçirdiği için. İnsan kendisini onure etmeli.
Teşekkürler bu halleri yaşayan ve sabreden herkese. saygılar.