abdakgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enayilik değil bence tecrübe ve tecrübe satın alınamaz. Emin olun bir yerde çok güzel işler başaracaksınız. Denemekten korkmamak gerekiyor
Aynen öyle
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübe ediniyorsunuz da biraz da şansın yaver gitmesi gerekiyor hocam.

Ben de koca diş hastanesinin domaini düşsün diye bekledim, heyecanla kaydettim. Adamlar mail bile atmadı, hastanenin ismini değiştirdiler. 😂
bende lisede okuduğum özel okula yaptım aynısını onlar da isim değiştirdi kader ortağımsınız 😂

cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu yaptıklarını enayilik olarak görüyorsanız baştan siz kaybetmişsiniz demektir. Her girişim bir tecrübedir başarılı veya başarısız fark etmez. Bu öğrendiklerinizden yola çıkarak yeni girişimlerinizde öğrendiklerinizi uygulayarak başarı elde edebilirsiniz. Ama Türk insanının kanında olan 'sabırsızlık' olayını çözmeniz lazım başarıya asansörle değil merdivenle çıkılıyor.
Çok haklısınız, biraz şaka ile karışık olarak söyledim ama üzülmüyorum aksine bir basamak kazandırdı bana
Mustafakutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi yönden bak bir oda dolusu mouse ve kablon
reseller sunucun
ve ilerideki 50 tane sevgiline hediye edecek bilekliklerin var
Bileklikleri alırken kasadaki abla tip tip bakmıştı bana
berkimren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" önemli sitelerim de resellerde olduğu için sonlandıramadım her ay sınırsız reseller parasını ödemeye devam ediyorum 3 yılı geçti " hocam afedersin fakat gümledim
Sormayın hocam ya her 3 ayda bir zamlanıyor önemli dosyalarım var hangi birini alayım saklayayım bilmiyorum giriyor her ay
zeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enayilik değil tecrübe. Ticaret işi çok zordur tutturana kadar
UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O değilde,
İnsan zaten doğru yer ve doğru zamanda olduğunu çözdüğü zaman Allah dostu oluyor.
Aklın nefsin seni bı yerlerde oyalar oysa Allah sana daha güzelini hazırlamıştır sen onu anlayana bulana kadar ömür bitiveriyor.

Allah hepimizin ( inananların (Müslüman) ) yardımcısı olsun.
Aynen öyle, Allah yardımcımız olsun inşallah
MakeRKereM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mousepad işinde rakipsizsiniz ama
Allah razı olsun Güle güle kullanın