Bilzerian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi önlemini almayan, alacağı şeyi ya da ticaret yapacağı kişiyi analiz etmeyi, idrak etmeyi bilmeyenler burada değil her alanda dolandırılır. Yönetim buna ne yapsın arkadaşlar devletin karakoluna bile kimliksiz giriliyor burada resmen MIT düzeneği gibi inceleme var kendi önlemini kişi biraz da kendi almalı. Eski bir moderatör olarak söylüyorum forum emin olun elinden gelen önlemleri en iyi şekilde alıyor.

Ama şu her olayın Kurumsal Plus rankına getirilmesi artık çok can sıkıyor. Kurumsal Plus'lara potansiyel d..cı damgası vurulması iğrenç. Bu rankın teknik imkanlar harici süper güçleri yok arkadaşlar biz de üyeyiz siz de. Forumun moderatörü de üye, aleni hata yapan kaç moderatör yönetimden gitti hatta database ten silindi.

@AYJANS; bu bir kişinin hatası yüzünden tüm kurumsal plusların mimlenmesi bir şekilde son bulsa çok güzel olacak herkes ekmek peşinde 2-3 hata yapan yüzünden herkes bir olamaz
Hocam burada Kurumsal Plusa konunun getirilme nedeni sizce ne olabilir? Dolandıran insanların hep aynı yöntemi kullanması. Beni dolandıran @Njoy; Adlı arkadaşta kurumsal plustu bugün bu kişiyi dolandıranda. Burada gördüğümüz Kurumsal Plus gibi üyeliklerin kötüye kullanılması. Yönetimin bu konu üzerinde durması gerekiyor. Yasaklanması gereken konular var. Buna örnek olarak Xx kullanıcı konu açıp bana ne satabilirsiniz diye konu açıp trade topluyor.

Ek olarak siz dolandırılmayı idrak edememek mi anlıyorsunuz. Düşünelim bakalım ben neden ilgili arkadaşa parayı gönderdim.
1. Ticaret Puanları hiç bir hesabı açmadığı halde ne hikmetse açtı diye ticaret atanlar. Hesap açmayı bırakın daha instagram form göndermeyi bilmiyor. Ama ticaret puanı olarak hesap açtı diye atmışlar. Kanıtlayamam ama %100 multi zaten o yüzden banlanıyor.
2. Kurumsal plus üyeliğe 5 bin vermiş bizi mi 3.5 bin dolandıracak düşüncesi (!)
3. Forumda para almadan kimse çalışmadığı için idrak yeteneği değil paranın önden gönderilmesi mecburiyetinin olması.
Dolandırılmak bir idrak olayı değildir. O an dalgınlığınıza gelir hasan yerine mehmet diye birine de para gönderebilirsiniz. Bu sizin idrak edemediğiniz anlamına gelmez.