Yerinde, zamanında ve mantıklı yapılan eleştiri silinmez. Moderatörün yoğunluk var demesine gerek var mıdır? Forumda on binlerce kullanıcı mevcut, elbette gecikmeler yaşanabilir. Her üye gecikme yaşandı diye forumu kötü yönde eleştirecekse yönetimin işi iş.
Herkes kendi alanına bakmalı, yönetim sizin benim ilgi alanımız değildir, arka planda ne döndüğünü ne zorluklar çekildiğini bilmiyoruz.
En kötü, gecikme yaşandıysa report butonuna tıklayın. O buton süs değildir.
Amacım sizin düşüncenizi değersiz görmek değil, bir de bu yandan düşünün. Hayırlı geceler dilerim.
Konumu okudunuz mu? Mesela ben gecikme olmasından değil forum kurallarının uygulanmamasından şikayet etmişim. Siz niye gecikme üzerinden beni eleştiriyorsunuz? Keza üyeye 72 saat verilmesine ve ben 72 saat sonra report etmeme ve bunun üzerinden yaklaşık 72 saat sonra yanıt gelmesiyle ilgili bir şey yazmamışım. Yani toplamda 144 saat geçti fakat ben bunu eleştirmedim. Baktım şikayet kategorisine, yoğun ve sustum. Ben üyeye verilen süre içerisinde ödemeyi yapmadığı için direkt ceza verilmesi gerekirken son durum nedir diye sorulmasından şikayetçi olmuşum.
Report butonuna tıklamadığımızı veya kaç kere tıkladığımızı nereden biliyorsunuz? Report butonu zaten moderatöre bildirim gönderiyor. Onu da kullandım merak etmeyin. Yönetim sizin benim ilgi alanımız değildir cümlesi kusura bakmayın ama çok saçma. Bu forumdayız, defalarca premium üyelik satın aldım en ucuzundan en pahalısına kadar. Yine alacağım. Keza premium üyelik olmasa bile bir şeyden rahatsızsak ve iyileştirilmesini istiyorsak gayette bunu eleştirebilir ve konu açabilir olmamız gerekir. Sizin söylediğiniz şey malınıza/canınıza zarar veren birinin mahkemeden salınmasına yönetimi eleştirmek bizim işimiz değil demek ile neredeyse aynı şey. Hayırlı geceler.