Forumda neler oluyor? Eskiden böyle değildi forum. Şu an forumla ilgili en ufak bir eleştiride bulunamıyorsun. Mesela dün bir arkadaş "şikayet konularına neden bakılmıyor" diye konu açmıştı anında sildiler. Bu konunu silinecek nesi var? En fazla yetkili birisi yoğunluk var vs. diye yorum atar geçer. veya az önce şikayet konumda haklı olduğum için haksız olan tarafa verilen 72 saatlik sürede ödeme yapılmadığı için üyenin direkt ceza alması gerekirken " son durum nedir? " diye sormuşlar arkadaşa bende bunu eleştiren bir yorum attım yorumu sildi moderatör hemen. Cidden neler oluyor? Bu forumun üyeleri eksik/yanlış gördükleri yerleri eleştiremeyecek mi? Bir platformun büyümesindeki en önemli etkenin kullanıcı feedbackleri olduğunu düşünüyorum. Bunların önüne bu şekilde geçilirse hem üyeler platformdan soğutulur hem de platformun gelişimine gerçekten zarar verilir. Benim şahsi düşüncem bu yönde. @Coşkun Çetin; gerçekten insanları forumdan soğutuyorlar abi. Yorumlarımın amacı kesinlikle karalamak değil tam tersine plaftormumuzun gelişmesine katkı sunmak.