RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bağlantı kurduğunuz temsilciler genelde teknik tarafta bilgi verip; yatırımınızı biraz daha arttırmanız için kullanabileceğiniz detayları sizleri arayarak anlatırlar; destek olmaya çalışırlar.

Burası her ne kadar yetersiz olsa da arka tarafta kampanyaların çalışma optimizasyonlarına dikkat edip bir funnel mantığı yaratmalısınız. Zaten bunu herkes yapabilse kolayca 2-3 hedef kitle seçip reklam yapabilirsiniz.

Bahsettiğim gibi birbirleriyle bağlantılı olacak ve birbirlerini besleyecek kampanyalar düzenlemelisiniz. Sonuçlarınız kimi zaman yüksek kimi zaman düşük gerçekleşecek; iyice optimize edip optimizasyonu elden bırakmamak gerek.

Özetle; her şey reklam çıkmakla bitmiyor: arkasında kurduğunuz yapı, strateji ve bağlantılar ile güçlendirmelisiniz.
akla gelebilecek herşeyi yaptım ve denedim. kitlelere verdim, sadece form reklamı ne ile ilgili ise o kitlelere verdim, ilk 2 gün iyi sonra tırt. Sonra verdiğim reklam ile ilgili, istanbul'da merkeze gelmeleri gerek bu yüzden özel analiz yapıp istanbul ve çevresinde ki illerd bilet fiyatarına bakıp öyle reklam verdim yine 2 gün güzel sonra tırt.

Bahsettiğim gibi birbirleriyle bağlantılı olacak ve birbirlerini besleyecek kampanyalar düzenlemelisiniz. Sonuçlarınız kimi zaman yüksek kimi zaman düşük gerçekleşecek; iyice optimize edip optimizasyonu elden bırakmamak gerek.

burada basettiğiniz olay tek set açıp içine detaylı hedefleme mi yapayım? tam benim beynim bu 2 gündür yandı da