Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerisi faso fisodur o zaman teknik olarak siteyi google tek başına taramaz.
Kimse bana havadan hikaye anlatmasın
Son 3 yilda denemedigim teknik kalmadı
Hadi ic link diyelim hadi icerde 500 1000 link çevirdi diyelim.
Bunu sitemap olarak göstermesi gerekiyor veya iceriklerin altinda link beslemesi gerekiyor.
Bir yerden cakmak veya kibriti yakmali ki google gelsin.
Ben burda boy boy tarama istatistiği atarim.
Sifir site indexing api yok 301 yönlendirme yok imkansiz google taramaz o içerikleri.
Hele birde spam içerikse hayatta taramaz.
Newse bırakıp hadi yürü dese yine o kadar bot gelmez. Iskembeden sallıyor kiskirtma amacli açılmış bir konu.
Bilgisayar başına geçince elimdeki sitelerin tarama istatistiklerini paylaşırım.
3 yolu var bu raconun. 😂
Hacklink
İndexing api
301 yönlendirme fakat bu da kendi alaninda 3 ayri kola ayrılıyor.
Bu kadar hizli tarama almasi için 1000 siteden hacklink basmasi gerekiyor. Aksi halde newstir. İndexing api de olsa elindeki hesabin limiti minimum 1.5m indexing olmasi lazim kotası bendeki kota 300 bin.
Ama onun haricindede tek siteye 50 farkli hesaptan 2m bot çekebilirim.
50x20 = 1000 indexing maili her mailden 15 k istek atıyorum. 15 m istek yapar.
Siz olayı anlamamışsınız hocam konudaki tüm mesajları okudum gizli kapaklı olan alınmış bir domain var 3 gün sonra google arama sonuçlarından 1m index gösterdiği bir site var bu herhangi birisine ait olabilir Dümenden konu dümenden bilmediğimiz domainler tek sunduğu kanıt kime ait olduğunu bilmediğimiz 1m index görseli Arkadaşın havası ise şu biz bu işi yapıyoruz backlink falan satmıyoruz öyle bir hizmetimiz yok nasıl yapıyorsunuz diye soranlara ise arkadaşın cevabı şu ''mantık'' kelimesini kullanıp insanlara başkalarının yap dediğini yapmayın ben birşeyler biliyorum söylerim ama şimdi ayıp olur alınırlar gibi Tarafsız olarak benim yorumum bu.