ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Slash; Mevcut test edilen sitede içerikler kopya ya da alakasız dandik dundik bir içerik şeklinde belirtmedim ilk mesajda okursanız sitenin sektörel bir site olduğunu söyledim. Site vereyim yap konusuna gelirsekte ben neden kendimi size ispatlama gereği duyucam onu anlamadım.

İndexing api konusuna gelirsekte anlamadığım şey şu bi tutturmuşsunuz indexing api indexing api hayat ondan ibaret değil, zamanında denemdim mi denedim çok şey denedim aklınıza gelmeyen şeylerin botunu denemesini yaptım.

Şey mi bekliyorsunuz mevcut indexing api scripti var bu scripti biraz daha geliştirim daha sonrada hadi arkadaşlar 1 milyon index aldım alın size indexing api scripti yükselin ya da hadi arkadaşlar şu sistemi yaptım 1 milyon index aldım hadi size bi e book hayal satalım bunu mu yapmamız lazım anlamıyorum ki

Konuyu açtığımdan beri yorum atan ya da mesaj atan insanlara yazdığım şey şu : Herhangi bir ticari amacı yoktur, ücretli ya da ücretsiz bişi beklemeyin.

Ek olarak gelen mesajlardan bazılarının ssleirni ekliyim ve insanları tanımadan öyle salak saçma yorumlar yapmayın.

Ekran resimleri daha sonra silinecektir.
Düşüncelerine saygı duyuyorum.
Globalde de denemeni tavsiye ederim.