Tekrar merhaba arkadaşlar,
Dün benzer bir konu açmıştım çözüm VM EsXI versiyonunu 6.5 'a düşürerek çözebildim. Şimdi kart aktif olabiliyor sorunsuz şekilde fakat Krtı sanal makineye tanıttığımda bir memory hatası halıyorum. Yani kart sorunsuz aktif olabiliyor ama sanal makinede çalıştıramıyorum.
Bu arada Ekran kartını herhangi bir şekilde driver vb tanıtmış driver yüklemiş değilim nasol olduğunu bilmiyorum. EsXI kurduğum gibi görünmeye başladı ve benzer kurulum videolarında herhangi bir driver kurulumuna rastlamadı.
Ayrıca AMD ATI ekran kartını aktif ettiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum sadece NVidia Tesla Ekran kartını aktif ettiğide sorun yaşamaktayım.
Yani 3 liralık ekran kartı sorunsuz çalışıyorken nvidia gibi bir sağlayıcı ekran kartı çalışmaması saçma geliyor bir çözümü illaki vardır diye düşünüyorum.
Ücret mukabilinde ÇÖZEBİLECEK değil
%100 ÇÖZECEK arkadaş varsa whatsapp ile iletişime geçsin lütfen.
AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 2 EKRAN KARTINI DABAŞARILI BİR ŞEKİLDE AKTİF ETMİŞ DURUMDAYIM.
SANAL MAKİNE İMAJI NE OLURSA OLSUN BU ŞEKİLDE PCI SEKMESİNDE NVIDIA TESLA K40 EKRAN KARTINI TANIMLADIĞIM ANDA MEMORY HATASI VEREREK POWER ON YAPMIYOR