palabey34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam haberin içeriğini okudum da facebook meta kısa formatlara yoneldiği için olabilir çünkü tiktok youtube vs artık hep kısa format videolar daha çok tüketildiği için oraya yöneliyorlar tahminen
Emiroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video olmayan içeriğe kimse para ödemek istemiyor. haberler sekmesini kaldıracaklar hocam. Article kısmını.
onuralcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
short videolara yönelmişler. insanların elinden telefon düşmüyor kimsenin haber okuduğu yok ticaret böyle bir şey.
Olabilir belki, bana şüpheli geldi, 2019'dan bugune degisen tek şey yapay zekadaki gelismeler, ücretsiz yayıncılar varken kim neden kabul etsin cnn, nytimes'a yıllık 100 milyon dolarlar ödemeyi. Haber okuma alışkanlığı durdur durdu nedense bu sene mi bir anda %80 düştü, önümüzdeki yıllar ortalık çok karışıcak gibi.

Bu dev şirketler yapay zekayı kendi ücretsiz yayıncıları haline getirmeyi planlıyor sanki, konumun anafikiri bu aslında.