Yani o da sizin görüşünüz, tarama istatistikleri ile ilgili son bir güncelleme yayınlıcam ve daha sonrasında daha konu ile ilgili bilgi paylaşımı yapmıcam. İnsanlarla sidik yarıştıracak değilim
Beni yalnis anlıyorsun mesele sidik yarıştırmak değil.
Onu yapmıyorum bunu yapmıyorum diyorsun.
Spam ve bu indexlerin 3 yolunu söyledim.
Hicbiri yok diyorsun?
Bir site vereyim sıfır içeriği de hazır dene o zaman

veya ns yonlendireyim denemeni yap bende takip edeyim.
2 mizin bilecegi bir site ne dersin?
News kaydı yoktur büyük ihtimalle çünükü sıfır site yaptı diye biliyorum.
301 yapmadım demişti ama şu var daha önceden de başka bir şeyler için bir kaç kez konuşmuştuk Ben şahsen yalan söyleyeceğini ihtimal vermiyorum mesela millet index alamıyorken Benim python ile yaptığım siteler sorunsuz index alıyordu ki Ben daha site işlerinde yeniyim arkadaş baya baya eski zannımca.
Genel olarak yalan söyleyeceğine ihtimal vermiyorum ki, eline ne geçecek ?
Vardır bildiği denediği aklına gelen bir şey
Sifir site ile bende 24 saat içinde 30k index alıyorum indexing api ile.
301 yönlendirmesinde ise bu sayi 100k taramalara çıkıyor.
Daha farkli teknikler var onlar ile tarama rakami 400 500k ya kadar çıkıyor.
Ama bu önemli değil önemli olan index durumu. Google her içeriği begenmez toplama içeriği sevmez gelen bot kopya içeriği sever mesela a sitesinin birebir kopyasini cikar indexler hatta onu düşürür seni üste atar.
Tr icerikte kolay index alınıyor.
Elimde 150k içerik datasi var indexletmem 24 saat alir arkadaş baya iddialı ve 1m index gördü.
Bu içerikler birebir kopya olabilir veya chatgpt ile yazılmış hazir data olabilir.
Yönlendirme yoksa zaten para kazanamaz.
1m indexin birde hit durumu önemli indexing api ile 150k 200k indexi de gördüm ama hit almadı örneğin sifir site testlerinde.
Ilgili sitenin birde search-console tiklama raporunu video olarak paylaşabilir mi? F5 atarak