Merhaba Youtube'da yapay zeka ile video üretiyorum. seslendirmede azure speech to speech kullanıyorum ancak 5 kanal açtım aşağıdaki uyarıdan kapatıldı.
niş ve farklı sektörler denedim aynı sebepten kapatılıyor. sebebinide çözemiyorum.
Benim gibi yapan varmı varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
İçeriğinizi inceledik ve yanlış bilgilendirme politikası hükümlerinin ciddi ya da tekrarlanan şekilde ihlal edildiğini tespit ettik. Bu nedenle kanalınız YouTube'dan kaldırıldı.
Bunun son derece üzücü bir gelişme olabileceğinin farkındayız. Bununla birlikte, YouTube'u herkes açısından güvenli bir platform hâline getirmek için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz. Platform kullanıcılarını korumak için politikalarımızı ciddi bir şekilde ihlal ettiğini düşündüğümüz kanalları kaldırırız. Kararımızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız buna itiraz edebilirsiniz. Söz konusu politika ve itirazınızı nasıl gönderebileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.
Politikamızda belirtilen kural
Dolandırıcılık amaçlı, spam veya aldatıcı içeriklere YouTube'da izin verilmez.
Yapay zeka kullanarak içerik üretebilirsin; hatta kanalının para kazanma özelliğini de aktif edebilirsin. Bu kapanma sebebi, muhtemelen tekrarlanan içerikle alakalıdır.