lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale botu yazın ve sonuçlara bakın.

FatGPT.com.tr
Fatbotter.com
Makalepaneli.com

Üçü de bize ait. Ayrıca çekinmeden paylaşıyorum, personelalimi.gen.tr de bize ait. Son 1 yıldır fatbotter içerikleri kullanıyoruz. Aylık geliri 3k'dan 10-13kya çıktı.

İçerikleri tamamen fatbotter ile güncelledik. Fatbotter desek de içeriği yazan chatgpt.
Hocam içerikleri güncellemişsiniz artı domainde eski. Bu aslında google kandırabiliriz düşüncesi uyandırdı bende ama. Bu yaptıklarınızı sıfır bir domainde yeni içerikle denemek lazım başarılı demek için. Google zaten güncellenmiş içeriği sever. Ayrıca semrush olsun ahrefs olsun net olmasada aşağı yukarı tahmini verileri doğrudur.

Altair adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
chatgpt 4 ile yazılmış 75 yazı var. Seo için 1k dolar civar harcandı. İngilizce Teknoloji
Seosuna 30k tl harcayacağınıza o bütçeyi içeriğe ayırsaydınız yine birşey olmazdı 😅 İşin şakası hocam chatgpt denemedim hiç ama google yapay olan herşeyi fark eder. 18 senemi doldurdum sektörde ana kural hiç değişmez. İstersen türkçe yazdır onu translate ettir gitti makale. Bu kadar hassas bir konuda direk chatgpt ile yazı yazdırıp yayınlamak mantıklı değil.