neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle insanları görüp halimize şükür etmemiz gerekirken, hala bizden üst seviyelere bakıp biz niye böyleyiz diyoruz. Şurada yaşayacağımız 60-70 sene. Ama yok şu ülkede araba 300 dolar şu ülkede kıyma 1 dolar. Gördüğünüz gibi bazı insanlar bir kova su için kilometrelerce yürüyor.

Burada anlatmak istediğim bu dünya gelip geçici ve imtihan yeri. Sonra bana makarnacı demeyin. İnsanoğlu nankördür ve doyumsuz bir tüketicidir. Bugün et yer, yarın balık yer üçüncü gün ahtapot ister örneğin. Karın bir şekilde doyuyor elhamdülillah, önemli olan bedeni değil ruhu beslemektir.

Herkesin kendi tercihi tabi daha çok insan gibi yaşamak doğal hakkınız. Ama bazı insanlar var ki bu kadar nankör olunmaz demeden geçemiyorum. Dünya genel olarak böyle kimin gücü kime yeterse onu sömürüyor.
Hak ettiğimiz için olabilirmi ? bu insanlar bizim atalarımız gibi 15 yaşında çocuklarını ingilizlere karşı savaşacak kadar fedakarlık yapsalardı bu halde olmazlardı bedelini ödediğimiz atalarımızın ödediği özgürlüğü sonuna kadar istemek hakkımız. O istemedi diye ona bakıp şükürmü edeceğim O BANA BAKIP İMRENSİN