DAN sitesinde her alan adı için ayrı bir satış sayfası oluşturuluyor, çeşitli özelleştirmeler yapabilirsiniz, istediğinize açıklamalarınızı ve logo ekleyebilirsiniz. Bir alan adınız için teklif, diğerinde hemen al ile listeleme de yapabilirsiniz, pek çok tercih seçeneğiniz var.
Micron, tebrikler. Satışlarınız arttıysa fiyatlarınız düşük kalıyor olabilir. Benzer alan adları ne fiyata gidiyor çok takip etmiyorsanız bakabilirsiniz. Bir şeye benzeyen markalaşabilir alan adları azaldığı için fiyatlar yükselme yönünde. Yani, elinizdeki alan adını değerinde satmak ayrı, uyguna satmak ayrı, güzel bir kazançla son kullanıcıya satmak ayrı, farkında olmadan uyguna satışlar yapıyor olabilirsiniz.
Hocam çok üst premium domainler olmadığı için fiyatlandırmalar yanıltıcı olabiliyor. Gereğinden ucuz yada gereğinden yüksek fiyata koyup satış kaçırmak istemiyorum. 2 gruba ayırıyorum domainleri. 1. grup 2999 dolar. 2.grup 4999 dolar diye. 1000 dolarda min teklif limiti koyuyorum. Çünkü 25 karakter saçma bir domaini de sattığım oldu bazen ederi nedir anlayamıyorsun. O yüzden makul ortalama fiyatlar koyuyorum. Hugedomains de aynısını yapıyor. Belli fiyat şablonları var o şekilde koyuyor hep. Tabi onların minimum fiyatları çok daha yüksek

Teşekkür ederim